Pod sljivom BANER 465X1000  levo

Pod sljivom BANER 465X1000 desno

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja adresara podsljivom.rs

 

Opšti uslovi

Sva prava na dizajn, rešenja, promotivno propagandna sredstva, likovno grafička rešenja, kao i pravo na propagandne tekstove, slogane, parole, audio-vizuelne i druge oblike autorskog istraživanja pripadaju isključivo autorima: portalu www.podsljivom.rs. Korišćenje bilo kog sadržaja sa ovog portala nije dozvoljeno bez pitanja i pismene dozvole autora.

Žigovi

Ime, logo i naziv domena podsljivom.rs su zaštićeni i ne mogu se reprodukovati ili koristiti bez pismene saglasnosti autora.


Odgovornost

Portal Podsljivom.rs ne snosi odgovornost za sadržinu web stranica prema kojima vode linkovi a koji nisu deo portala. Svi posetioci sajta koriste informacije potpuno besplatno, bez ostavljanja ličnih podataka, na sopstvenu odgovornost. Portal podsljivom.rs ne snosi nikakvu odgovornost za tačnost unetih podataka.
Zadržavamo pravo izmene uslova korišćenja bez mogućih posledica proizašlih iz te izmene.
Objavljivanjem ovih uslova korišćenja smatra se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije na posledice kršenja uslova korišćenja od strane korisnika ili trećih lica.